Professionele Online Entertainers

Geweldige online energizers verzorgd door professionele entertainers.
Laat je verrassen met een kort liedje of met een volledige online goochelshow.
Alles is mogelijk met deze zorgvuldig geselecteerde artiesten.

Wat doen de entertainers van Online Energizers?

Met plezier werken, werkt beter! Daarom zorgen wij er elke dag voor dat online werken leuker wordt. Online Energizers heeft met veel zorg en aandacht een grote hoeveelheid entertainers geselecteerd, die vrolijkheid naar iedere online meeting komen brengen. Het merendeel van onze energizers is beschikbaar vanaf een kwartier, zodat ze jouw team een korte energyboost kunnen geven. En dat voor een zacht prijsje! Ook langere sessies van een uur of meer zijn uiteraard mogelijk. Wat dacht je van een volledige goochelshow ?

Online Energizers biedt natuurlijk meer aan dan alleen fantastische goochelaars. Ook muziekliefhebbers zullen in elk genre iets van hun gading aantreffen. Van schlagers tot klassiek, van gevoelige gitaarsnaren tot rap. Online Energizers heeft voor de smaak van ieder team en iedere organisatie uitstekende muzikanten beschikbaar. Plan een moment van verwondering of energie in aan het begin of eind van een vergadering.

Wil je meer interactie in plaats van enkel luisteren, speel dan samen met jouw team eens een surprise- of feestbingo of een (muziek)quiz. Zing mee met grote hits en geef tegelijk het goede antwoord op de vraag van een flitsende quizmaster!

Lekker lachen op de digitale snelweg? Dankzij de grappen van onze comedians raast de dag voorbij. Het teamplezier staat voorop. Vrolijke koppen zorgen voor betere resultaten. Ook voor overige verzoeken ben je bij Online Energizers aan het juiste adres. Wij gaan die uitdaging graag aan. Ons palet energizers is zo breed als het lang is. En niet zonder reden. Zoveel digitale hoofden, zoveel wensen.

Wanneer de dagen lengen en mensen naar de feestdagen uitkijken, kun je het team verrassen met een thema-optreden van een (magische) Kerstman of Sinterklaas. Leuk voor jong en oud! Ook een acteur die een team(lid) in het zonnetje zet met een theatraal optreden is een vermakelijke optie.

Voor een speciale gelegenheid kun je een dichter laten optreden, voor bijvoorbeeld een ode op maat. Wil je als teambuilding-activiteit iets leerzaams beleven, ga dan in gesprek met een filosoof. Uitgedacht? Ontspan met een yogacoach of workshop lachen. Want naast werken is lachen hartstikke gezond. Plezier werkt!

Vergader Software

De Online Energizers die wij selecteren kunnen met (vrijwel) elk type vergadersoftware aan de slag. Waarmee jóuw bedrijf werkt, is hierin leidend. Geef het aan ons door, en wij doen de rest. Binnen no time ontmoet je onze entertainers in Teams, Zoom, Google Meet of Skype. Ook je eigen video-omgeving is natuurlijk een prima idee!
 

Waarom Professionele Online Entertainers?

Thuiswerken is steeds gewoner geworden. Een groot deel van de tijd werken wij als teamleden op afstand aan onze projecten. Zonder directe interactie verliezen we helaas wel eens de verbinding met elkaar. Er bestaat immers geen mogelijkheid meer om een praatje te maken bij het koffieapparaat. Een Online Energizer kan hierin uitkomst bieden! Wanneer je samen plezier hebt, blijf je als team bij elkaar betrokken. Je zult merken dat je weer meer met elkaar in gesprek gaat – al is het maar omdat je samen napraat over wat je gezien en gehoord hebt! Dankzij een flitsend intermezzo blijft jouw team op één lijn, en houden jullie de goede vibe vast. Met een verbeterde sfeer in jouw bedrijf/organisatie als prachtig eindresultaat!

Naast het teambuilding-aspect kunnen online vergaderingen ook erg taai en soms zelfs gewoonweg saai worden. Het is uit wetenschappelijk onderzoek bekend dat digitaal communiceren wat moeilijker verloopt dan live communiceren. Ook hierin is een online energizer een oplossing. Met een korte, vrolijke break breng je lucht in je online vergadering. Iedereen haalt even adem. Of het nu door een lied, goochelact of korte ademhalingsoefening komt, het effect is steeds hetzelfde. Na een korte break is iedereen weer bij de les! Probeer het zelf uit en je zult merken: je online meetings zullen vlotter, vrolijker en beter verlopen.
 

Welke Online Energizer?


Er zijn veel verschillende soorten Online Energizers aangesloten zodat er altijd wel een passende match te vinden is.
Graag denken wij mee. Wil je even overleggen? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Natuurlijk kan je ter inspiratie ook zelf door alle entertainers, of door de volgende categorieën entertainers bladeren:
 

Hoe bestel je een Online Energizer?

Weet je welke Online Energizer je wenst? Vul dan het formulier op de gekozen profielpagina in met vermelding van de gewenste datum en dagdeel. We bellen of mailen je altijd binnen 24 uur terug en vertellen je dan alles wat je nodig hebt om er een succesvolle en energieke interventie van te maken. De meeste Online Energizers zijn op korte termijn beschikbaar.

Wil je eerst advies, bijvoorbeeld over een pakket aan entertainers voor een hele (congres)dag of webinar? Neem dan direct contact met ons op per telefoon of e-mail. We denken graag met je mee over welke online energizers het meest geschikt zijn. Er valt vrijwel altijd een passende energizer te vinden bij het onderwerp van jouw meeting. Wat dacht je van wat entertainment op een webinar? Aan het einde van het eerste uur een goochelaar, na het tweede uur een muzikant, en afsluiten met een scherpe samenvatting door een echte dichter? Jij kiest de namen uit, wij doen de rest.

Extra handig: mocht er onverhoopt een Online Energizer verhinderd zijn, dan staan wij garant voor een professionele vervanger, zodat je programma altijd door kan gaan met de vertrouwde kwaliteit! Niet voor niets hebben we meerdere muzikanten, goochelaars, dichters, quizmasters en andere entertainers in huis!
 
 

Wanneer laat je een Online Energizer optreden?


Onze online energizers zijn ideaal voor een intermezzo in een digitale vergadering. Zij kunnen ook optreden als verkwikkende act tijdens jouw webinar. Geef ze een rol bij de opening of afsluiting van je congresdag. Dankzij het plezier van een online energizer houdt je jouw team meer met elkaar verbonden, ook wanneer zij op afstand dienen te werken. Geef jouw gewenste dag en tijdstip door via ons contactformulier en wij regelen een geweldige energizer voor je.
 

Intermezzo

online energizers energizer entertainers entertainment vergadering leuker well being team

Maak de pauze tot een online evenement met onze entertainers. Zij verblijden de deelnemers van je lunch(meeting) met hun verbluffende skills. Elke keer verbaas je je opnieuw. Waar is dat feestje? Op jouw (hybride) kantoor!

Webinar

online energizers energizer entertainers entertainment webinar congres conference conferentie leuker zoom teams

Op een webinar mag de lichte toets niet ontbreken. Een digitaal congres is vaak een lange zit. Verras je aanwezigen daarom met professioneel entertainment, om de zinnen even te verzetten. In overleg kan de act bij het onderwerp van je webinar aanhaken.

Vergadering

online energizers energizer entertainers entertainment vergadering leuker zoom team

De reden van het bestaan van Online Energizers? Digitale vergaderingen kunnen efficiënter, leuker, leerzamer en beter! Onze online entertainers helpen daarbij. Ze verzetten de zinnen en laten je online bijeenkomst swingen.

Teambuilding

online energizers energizer entertainers entertainment vergadering leuker well being team

Een dagje online teambuilding kan professionele kwaliteit gebruiken. Onze professionele entertainers gaan met je team aan de slag. Voor je het weet zing je met z'n allen mee, doe je een gezellige quiz, of leer je een paar geweldige goocheltrucs.

Thema

online entertainers energizer energizers magie

Wij kunnen elk thema opluisteren met een prachtig online optreden. Wij laten muzikanten, dichters, goochelaars, Sinterklaas en de Kerstman in jullie meeting verschijnen. Wat is een Nieuwjaarsborrel zonder muziek of een Themadag zonder vertier?

Maatwerk

online energizers energizer entertainers entertainment vergadering leuker team

Onze entertainers gaan graag in gesprek om een unieke maatwerk act, optreden of show voor jullie gelegenheid te creëren. Geef aan over welke online energizer (of welk type act) het gaat. We overleggen samen over de exacte invulling. Daar gaat zeker iets bijzonders uitkomen!

Online Entertainers


Professioneel & Jarenlange ervaring

Heldere afspraken en communicatie

100% Garantie, niet tevreden geld terug

Betaalbaar

Veel keuze

Flexibel en meedenkend

Gebruik je eigen vergadersoftware

Kan vaak ook in het Engels

Informatie? Overleg? Boeking?

Prijsinformatie? Vermeld locatie en duur.
Beschikbaarheid? Vermeld datum en dagdeel.
Nog sneller antwoord? Vermeld telefoonnummer.

  This site is protected by reCAPTCHA and the
  Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Prijzen en Informatie

  Direct zichtbaar!


   This site is protected by reCAPTCHA and the
   Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


    
   Gratis Live Energizer

   Probeer het uit!