Professionele Online Workshops

Geweldige online workshops verzorgd door professionele artiesten en sprekers.
Ga samen met je team aan de slag met yoga, muziek of storytelling (en nog veel meer)!
Online teambuilding was nog nooit zo leuk dankzij onze zorgvuldig geselecteerde toppers.

Wat voor workshops kun je bij Online Energizers doen?

Met plezier werken, werkt beter! De leukste manier om de zinnen te verzetten is een gezamenlijk teamuitje. En dat kan tegenwoordig prima online. Online Energizers heeft de beste workshops geselecteerd, die jouw team samen plezier laten maken. Onze Online Workshops zijn vrijwel altijd te combineren met een optreden van de artiest (of spreker) in kwestie. Eerst zien, dan doorgronden, zeggen wij dan. Je bent ten slotte nooit te oud om iets nieuws te ontdekken. Zo kun je een goocheltruc ontdekken, of les krijgen van een yogalerares.

Online Energizers heeft de beschikbare workshops in vijf categorieën verdeeld. De eerste categorie zit vol Muzikaal plezier. Je team krijgt een workshop van een professioneel muzikant, die samen met jullie aan het zingen, klappen en misschien ook wel dansen gaat. Je zult heel wat verborgen talent(en) in je team ontdekken. Muziek biedt bovendien nog een wijze les. Je moet goed naar elkaar kunnen luisteren om samen de juiste samenzang en samenhang te creëren. Het is de toon die de muziek maakt. Met deze workshop vinden jullie de juiste toon en zingen letterlijk hetzelfde liedje. En daar heb je metaforisch gezien ook na de vrolijke workshop nog wat aan.

Ook op de tweede categorie zijn we erg trots. Online Energizers beschikt over uitstekende connecties in de wereld van de Goochelkunst. Bij ons is de magie van de werkdag nooit ver weg. Liefst vier van onze goochelaars bieden een goochelworkshop aan. Ze nemen je team mee in de wereld van de trucs. Zelden was het zo terecht om te zeggen dat je tijdens een workshop tips & tricks krijgt. Leer van goochelmeesters met ieder hun eigen specialiteit. Wat dacht je trouwens van elke maand een andere goochelaar? Een magisch plan van aanpak.

Niets is zo wezenlijk aan de mens dan het vertellen van verhalen. Ook op het werk. Jouw bedrijf of organisatie draagt een bepaald verhaal uit, dat sterk samenhangt met haar positionering als brand. Maar welke ingrediënten voegen jouw collega's als individu eigenlijk toe. De workshops Storytelling (Verhalen) laat jullie samen aan het verhaal van je bedrijf werken. Eindelijk staat jullie avontuur zwart op wit!

Wil je na al die activiteiten liever eens rustig ontspannen? Gun het team dan een Yoga-workshop. Wij hebben yogadocenten gespecialiseerd in yoga nidra en ademhaling. Zij beschikken over jaren ervaring en kunnen hun oefeningen aanpassen naar ieders niveau. Geen zorgen dus, je hoeft je echt niet in acrobatische bochten te wringen, het gaat er juist om eens goed op adem te komen. Dat geeft rust in je hoofd en zorgt uiteindelijk voor mooie resultaten, zowel op je werk als in je privéleven.

De laatste categorie is de ballenbak van het workshop-feest. Overige workshops schieten vrolijk alle kanten op. De kans is werkelijk gering dat je hier niets naar jouw smaakt vindt. Wil je de zaken eens van een literaire of kunstzinnige kant bekijken, dan is dit je kans. Je kunt tekenen, dichten of lekker Serious Play spelen.

Zeiden wij serieus? Wil je je team laten verdiepen in Omnichannel, Microsoft Office of MindFitness dan is de categorie de jouwe. We sluiten goedgeluimd af. Leer met humor spreken van onze Raymon en lachen met Bente. Een combideal lijkt ook een idee, dan wordt er zeker om je grappen gelachen, sterker nog, dat worden gegarandeerde dijenkletsers. Het hele team voelt zich tiptop!

Vergader Software

Onze Online Workshops kunnen in iedere digitale omgeving worden gegeven. Welbewust selecteren we enkel energizers die met alle soorten videosoftware raad weten. Jouw wensen zijn hier leidend. Waar jij graag mee werkt, wordt door de workshop-docent(e) gebruikt. Teams, Zoom, Google Meet of Skype, een workshop komt ook online prima uit de verf.
 

Waarom professionele Online Workshops?

Het merendeel van de (kantoor)teams werkt vandaag de dag op afstand van elkaar. Thuiswerken is normaal geworden, en zal waarschijnlijk een blijvertje blijken op meerdere dagen van de werkweek. Dit zorgt ervoor dat jij je team op een andere manier hecht(er) moet laten samenwerken. Het beruchte en beroemde jaarlijks teambuilding-uitje is niet genoeg.

Wij zijn ervan overtuigd dat een wekelijkse online workshop (of andere energizer) je team met meer plezier laat (samen)werken. Jullie zien elkaar dan ook eens buiten een 'gewone' digitale vergadering, waar alles snel, snel, snel moet. Het plezier van de kantine of de babbel bij de koffie kan nagebootst worden door de interactie met elkaar en met een goede workshop-docent. Onderschat het belang van zulke micro-interacties niet.

Na het beleven van onze Online Workshops zul je merken dat jouw personeel weer meer over leuke, gezamenlijke dingen gaat spreken. Ze horen weer tot dezelfde gezamenlijke werk- en leefwereld. Dankzij een energizer wordt online werken leuk!
 

Welke Online Workshop is geschikt voor jouw team?


Er zijn veel verschillende soorten Online Energizers bij ons aangesloten die workshops voor jullie kunnen geven. Daarom kan er vrijwel altijd geschikte match worden gevonden, die precies op jullie wensen aansluit.
Je mag ons uiteraard ook altijd eigen ideeën voorleggen - we laten ons graag uitdagen om maatwerk te leveren. Neem daarvoor direct contact met ons op.
Meteen beginnen? Blader door alle Online Workshops. Of neem de razendsnelle afslag naar een specifieke categorie:
 

Hoe bestel je een Online Workshop?

Ben je geïnspireerd geraakt en heb je al bedacht welke workshop je wenst? Surf dan naar het formulier van de workshop die je wil. Tip: betrek je collega's al bij het keuzeproces – of laat iedere periode een andere collega zorg dragen voor de energizers op jouw (hybride) kantoor. Een collega kan de energizer dan ook zelf introduceren, mensen die vertellen over hun hobby's en interesses werken altijd aanstekelijk.

Wanneer je je keuze hebt gemaakt bellen we of mailen je binnen een etmaal terug en geven je alle informatie die jij nodig hebt om er een geslaagde en energieke interventie van te maken. De meeste Online Workshops zijn snel beschikbaar. Dat is een ander voordeel van online werken – geen reistijden, reiskosten en dus meer plek op de agenda!

Liever eerst overleggen? Bijvoorbeeld over een pakket aan workshops zodat je elke vrijdagmiddag (of maandagse lunchmeeting) iets nieuws en verrassends aan kan bieden. Neem contact op per telefoon of e-mail. Wij hebben al onze Online Workshops uiteraard al eens gezien, dus kunnen je precies vertellen wat je krijgt. Samen stemmen we af wat het beste werkt!

Extra voordeel: mocht er onverhoopt een Online Workshop om wat voor reden dan ook niet plaats kunnen vinden, dan staan wij garant voor een professionele vervanger, zodat je nooit met een leegte in jouw programma komt te zitten.
 

Wanneer laat je een Online Workshop geven?


Onze Online Workshops zijn ideaal voor een sessie teambuilding in een (langere) digitale vergadering. Even de zinnen verzetten en een heel andere skill aanspreken. Op een webinar kan een workshop ook verrassend goed werken. Webinars zijn toch vaak alleen maar luisteren - en nu 'moeten' je deelnemers ineens creatief in actie komen. Plezier gegarandeerd. Iedereen is weer helemaal wakker! Dankzij het plezier dat een workshop brengt, houdt jij jouw team bijeen, ook wanneer zij op afstand dienen te werken. Geef dus snel jouw gewenste dag(deel) en wensen door. Wij gaan voor je aan de slag en regelen een geweldige workshop voor het hele team.
 

Intermezzo

online energizers energizer entertainers entertainment vergadering leuker well being team

Maak de pauze tot een online event met een van onze workshops. Zo wordt je lunch(meeting) een krachtig moment van samenzijn. Eindresultaat: een volle maag en volop plezier. Elke keer steek je weer wat nieuws op, achter de kiezen. Helemaal online!

Webinar

online energizers energizer entertainers entertainment webinar congres conference conferentie leuker zoom teams

Op een webinar mag interactie niet ontbreken. Dat kan best wat verder gaan dan een poll voor de deelnemers. Een digitaal congres is veel luisteren. Verras je aanwezigen daarom met een workshop, ter afwisseling. In overleg kan de workshop bij de thematiek van je webinar aanhaken.

Vergadering

online energizers energizer entertainers entertainment vergadering leuker zoom team

De voornaamste reden van het bestaan van Online Energizers? Digitale meetings kunnen leuker! Met plezier werken, werkt zoveel beter. Onze online workshops helpen daarbij. Ze verzetten de gedachten en fleuren je online bijeenkomst op.

Teambuilding

online energizers energizer entertainers entertainment vergadering leuker well being team

Teambuilding kan professionele kwaliteit gebruiken. Onze online workshop-docenten gaan met jouw team aan de slag. Voor je het weet zing je met z'n allen mee, doe je aan yoga, of leer je een paar fantastische goocheltrucs. Een werkdag niet gelachen, is een werkdag niet geleefd.

Thema

online entertainers energizer energizers magie

Wij luistere elk thema op met een workshop. Binnen no-time verschijnen er muzikanten, dichters, goochelaars, sprekers en coaches in jullie meeting. Op iedere Nieuwjaarsborrel mag gezongen worden. Wat is een online Themadag zonder vertier?

Maatwerk

online energizers energizer entertainers entertainment vergadering leuker team

Onze online workshop-docenten gaan met plezier met jullie in gesprek om maatwerk voor jullie gelegenheid te creëren. Geef aan over welke online energizer (of welk type act) het gaat. We overleggen samen over de exacte invulling. Daar gaat met zekerheid iets heel bijzonders uitkomen!

Online Workshops


Professioneel & Jarenlange ervaring

Heldere afspraken en communicatie

100% Garantie, niet tevreden geld terug

Betaalbaar

Veel keuze

Flexibel en meedenkend

Gebruik je eigen vergadersoftware

Kan vaak ook in het Engels

Informatie? Overleg? Boeking?

Prijsinformatie? Vermeld locatie en duur.
Beschikbaarheid? Vermeld datum en dagdeel.
Nog sneller antwoord? Vermeld telefoonnummer.

  This site is protected by reCAPTCHA and the
  Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Prijzen en Informatie

  Direct zichtbaar!


   This site is protected by reCAPTCHA and the
   Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


    
    
   Gratis Live Energizer

   Probeer het uit!