Professionele Online Sprekers

Verbeter je online meeting met de hulp van professionele sprekers.
Alles is mogelijk met deze zorgvuldig uitgekozen professionals.

Wat doen de zakelijk sprekers van Online Energizers?

Met plezier werken, werkt beter! Wij zijn op een missie om online werken leuker te maken. Online Energizers heeft om die reden met uiterste zorgvuldigheid een groot aantal zakelijk sprekers geselecteerd, die iedere online meeting iets nuttigs en leerzaams bij kunnen brengen. Het merendeel van onze energizer sprekers is reeds beschikbaar vanaf een kwartier, zodat ze jouw team een korte en energieke opfrisser kunnen geven. En dat voor een aangename prijs! Ook langere keynotes van een uur of meer zijn uiteraard mogelijk. Wat dacht je van een uur les van Nederlands bekendste ontwikkelingspsycholoog Steven Pont?

Online Energizers heeft nog veel meer boeiends in petto. Onze sprekers zijn onderverdeeld in vier categorieën. Wil je de diepte in over een specifiek onderwerp dan kies je voor een specialist. Thema's die bij deze sprekers aan bod komen zijn onder meer: duurzaamheid, omnichannel ondernemen, mindset, klantrelaties, toekomstige trendwatching en de ideale werkdag. Ook de cultuurliefhebbers worden hier niet vergeten, want er zijn sprekers over muziek, filosofie, cultuur & maatschappij.

Wil je wat meer interactie, combineer dan een zakelijke keynote met praktijkoefening(en). Zo kun de broodnodige speelsheid terugbrengen op de werkvloer. Eerst zien, proberen – en dan geloven! Creativteit komt los. Brainstorm met elkaar onder leiding van een echte filosoof of business econoom. Uiteraard is maatwerk vrijwel altijd mogelijk. Heb je een eigen idee, dan overleggen wij met de door jou gekozen online energizer. Samen maken we jouw perfecte online sessie mogelijk.

De tweede groep sprekers richt zich op het verbeteren van teams. Hier draait alles om betere teamsamenwerking – vaak in de vorm van een interactieve teambuildingsessie. Een goed team begint met aandacht voor elkaar. En wie is de mens achter de collega eigenlijk? Leer te handelen vanuit de Respond- en Activatie-methode en ontdek dat je meer kunt dan je denkt! Een goede teamgeest heeft grote baat bij een onderlinge gunfactor. Deze kan versterkt worden door het hebben van een positieve (levens)houding. Jullie zullen merken, soft skills helpen het werkgeluk met grote stappen bevorderen. Vorm dus samen een mensgerichte werkvloer – ook online!

Elk team bestaat uiteindelijk uit individuen, met ieder individuele eigenschappen. Het succes van elk bedrijf en iedere organisatie valt of staat met gelukkige (tevreden!) medewerkers. Hierin bieden onze persoonlijke sprekers boeiende inzichten. Laat je door hen motiveren en aansporen om het beste uit jezelf te halen, op weg naar een nieuwe topprestatie. Voor je die kunt leveren is het goed af en toe eens na te denken wat jij zou doen in bepaalde situaties. Anticiperen is het halve werk. Daarvoor heb je echter wel tijd nodig. Wat rust in je agenda. En die kun je leren maken dankzij timemanagement. En heb je het toch druk? Een adaptable mindset vormt de sleutel tot de oplossing. Wees bereid te veranderen, want elke verandering is een kans om persoonlijk te groeien.

Sommige sprekers zijn zo uniek dat ze in geen van de categorieën vallen, of juist in allemaal. Hiervoor hebben we het vakje overigen. Een goed voorbeeld is de spoedcursus van onze Muzikaal Spreker. Het lijkt op het eerste oog (of oor!) misschien geen zakelijk onderwerp, maar muziek (ver)bindt en laat je team stralen. En wat te denken van de grand lady van opwindende zaken. Laat ervaringsdeskundige Kim Holland je team uitleggen hoe zij haar mannetje staat. Girl power met een dikke, vette knipoog.

Vergader Software

De Online Energizers die wij selecteren kunnen met (vrijwel) elk type vergadersoftware aan de slag. Waarmee jóuw bedrijf werkt, is hierin leidend. Geef het aan ons door, en wij doen de rest. Binnen no time ontmoet je onze entertainers in Teams, Zoom, Google Meet of Skype. Ook je eigen video-omgeving is natuurlijk een prima idee!
 

Waarom Professionele Online Sprekers?

Werken vanuit huis is tegenwoordig normaal geworden. Dit zorgt er wel voor dat wij als teamleden op afstand moeten samenwerken. Dit kan soms ten koste gaan van de verbinding die wij met elkaar voelen. Digitaal bestaat er geen mogelijkheid om eens bij te kletsen bij een espresso uit de kantine. Een Online Energizer kan op dit vlak hulp bieden. Dankzij het plezier van een online energizer houdt je jouw team bijeen. Door een online energizer gebeurt er ineens iets heel anders. Kom je uit de sleur van het gewone. Dat zorgt gegarandeerd voor onderling napraten – en vaak begint dat al in de chat, blijkt uit ervaring. Probeer het zelf uit, en je zult merken: je online meetings zullen ook daarna opvallend vlot verlopen.
 

Welke Online Energizer?


Er zijn veel verschillende soorten Online Energizers aangesloten zodat er altijd wel een passende match te vinden is.
Graag denken wij mee, we nodigen je van harte uit om contact met ons op te nemen.

Natuurlijk kan je ook zelf inspiratie opdoen en door alle sprekers of door de volgende categorieën sprekers bladeren:
 

Hoe bestel je een Online Energizer?

Weet je welke Online Energizer spreker je wenst? Vul dan het formulier in op de pagina van de desbetreffende spreker en vraag naar de beschikbaarheid. We bellen (en/of mailen) je binnen 24 uur terug en vertellen je dan gelijk alles wat je nodig hebt om er een succesvolle keynote van te maken. De meeste van onze Online Energizers zijn op korte termijn beschikbaar.

Wil je eerst advies – bijvoorbeeld over een pakket aan sprekers voor een hele (congres)dag of webinar? Neem dan contact met ons op per telefoon of e-mail. We denken graag met je mee over welke online energizers het best passen bij de invulling die jouw topdag verdient. Wij kennen iedereen op onze site goed. Vrijwel altijd lukt het daarom om een prachtig programma samen te stellen. Hier komen de verschillende categorieën energizer sprekers uitstekend van pas. Wat dacht je van een team-peptalk als opener, dan de diepte ingaan met een deskundige over een specifiek onderwerp om te besluiten met een out of the box persoonlijke energizer. Jij kiest de namen uit, wij regelen de rest.

Een groot voordeel van werken met Online Energizers is het volgende: mocht er onverhoopt toch een energizer verhinderd zijn, dan staan wij garant voor een prima vervanger, zodat je programma altijd door kan gaan met dezelfde professionele kwaliteit! Niet voor niets hebben we zoveel sprekers in huis! Zij verbeteren jouw team, zoals zij elkaar als team verbeteren!
 
 

Wanneer laat je een Online Energizer optreden?


Onze online energizers zijn perfect geschikt voor een pauze tijdens een meeting, want zij kunnen de gedachten even positief verzetten, en vervolgens weer aanzwengelen over een onderwerp naar jouw keuze. Daarnaast kunnen onze energizers fungeren als act tijdens een webinar. Voor haast elk onderwerp hebben wij een spreker beschikbaar die op jouw invalshoek kan aansluiten. Laat onze online energizers daarom een congres openen met een rake keynote, of als afsluiter de puntjes op de i zetten. Geef jouw gewenste dag en tijdstip aan ons door via het contactformulier en wij zorgen ervoor dat er een kwalitatief hoogstaande spreker verschijnt. Al onze sprekers zijn bewezen online ervaren!
 

Intermezzo

online energizers energizer entertainers entertainment vergadering leuker well being team

Maak de pauze tot een online evenement met onze sprekers. Zij verrassen de deelnemers van je lunch(meeting) met hun inzichten. Elke keer leer je weer iets nieuws bij. Online kwaliteit op jouw (hybride) kantoor!

Webinar

online energizers energizer entertainers entertainment webinar congres conference conferentie leuker zoom teams

Op een webinar mag een rake keynote niet ontbreken. Een digitaal congres kan tegenwoordig even leuk en leerzaam zijn als live. Dankzij onze professionele sprekers ben je verzekerd van kwaliteit. Vrijwel altijd lukt het om een van onze sprekers bij het onderwerp van je webinar te laten aansluiten.

Vergadering

online energizers energizer entertainers entertainment vergadering leuker zoom team

De reden van het bestaan van Online Energizers? Digitale vergaderingen kunnen zoveel beter. Onze online sprekers helpen daarbij. Zij bieden een frisse blik en verrassen je online bijeenkomst met hun wijsheid!

Teambuilding

online energizers energizer entertainers entertainment vergadering leuker well being team

Een dagje online teambuilding kan een professioneel spreker gebruiken - bijvoorbeeld over een persoonlijk onderwerp. Laat onze sprekers met je team aan de slag gaan. Een nieuwe mindset ligt in het verschiet. Kwalitatief hoogstaande sprekers helpen je team vooruit.

Thema

online entertainers energizer energizers magie

Wij kunnen elk thema opluisteren met een geweldige online spreker. Wij hebben experts over (bijna) elk denkbaar onderwerp in huis. Wat is een Nieuwjaarsborrel zonder positieve mindset of een Themadag zonder diepgang?

Maatwerk

online energizers energizer entertainers entertainment vergadering leuker team

Onze sprekers gaan graag in gesprek om een unieke maatwerk keynote of energizer voor jullie gelegenheid te creëren. Geef aan over welke online energizer (of welk type onderwerp) het gaat. We overleggen samen over de exacte invulling. Daar gaat iets heel speciaals uitkomen!

Online Sprekers


Professioneel & Jarenlange ervaring

Heldere afspraken en communicatie

100% Garantie, niet tevreden geld terug

Betaalbaar

Veel keuze

Flexibel en meedenkend

Gebruik je eigen vergadersoftware

Kan vaak ook in het Engels

Contact


  This site is protected by reCAPTCHA and the
  Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Prijzen en Informatie

  Direct zichtbaar!


   This site is protected by reCAPTCHA and the
   Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


    
    
   Gratis Live Energizer

   Probeer het uit!