Online Spelen – Gratis Energizers

Leuke online spelletjes die je team uitdagen en voor veel plezier zorgen.
Laat je verrassen door onze zorgvuldig verzamelde teambuilding oefeningen.
Ontdek wat jullie favoriet is voor op het werk!

Wat voor online spelletjes kun je bij ons spelen?

Met plezier werken, werkt beter! Sommigen noemen het werkvormen, andere creatieve sparsessies, interactieve brainstorms, of energizers. Welk label je er ook precies op plakt, samen een spelletje spelen kan de vergaderingen en meetings verbeteren. Online Energizers heeft voor jullie 24 verschillende gratis spellen uit de vakliteratuur verzameld en digitaal omgevormd zodat ze ook voor online meetings geschikt zijn. Probeer het eens aan het begin van de maandag als een speelse vorm van teambuilding. Een Serious Play-scrum om de boel eens goed op scherp te zetten.

De beschikbare games zijn in 4 categorieën verdeeld. In de eerste tref je de Visuele spelen die je ogen scherp houden. Een leuk voorbeeld is Skribbl.io, de perfecte online versie van Pictionary en Teken Het Maar. Waar in Skribbl.io het competitieve element de boventoon voert, kun je onze spelletjes natuurlijk ook gebruiken om elkaar beter te leren kennen. Op school maakte je toch ook altijd de beste vrienden tijdens het springtouwen of voetballen? In de visuele subcategorie kun je bijvoorbeeld aan een creatieve brainstorm beginnen met het spelletje Ik Wens. Droom samen met je collega's weg. De psycholoog Jung wist al, je leert een mens het beste kennen uit diens dromen.

De tweede categorie spellen zijn de Audio games. Wij vinden dit zelf bij uitstek geschikt voor de vrijdagmiddag – met of zonder spreekwoordelijke borrel erbij. Zo heeft Online Energizers een leuke voorbeeld-popquiz gemaakt. Met wat geluk inspireert deze jullie tot het maken van eigen quizzen. Dat is uiteindelijk het ultieme doel van onze energizers. Jullie inspireren tot (nog meer!) eigen creativiteit. Een auditief voorbeeld van een werkvorm gericht op teambuilding heet het Telspel. Hier probeer je samen tot een bepaald getal te tellen. Dat is een stuk moeilijker dan het lijkt – want er is 1 twist. Ontdek het zelf en merk hoe gaaf het is als je het samen voor elkaar krijgt om het speldoel met de inzet van je hele team samen te behalen.

Tijd voor nog meer actie? In de Actie-spelletjes benutten we de fysieke ruimte en ons lijf. Ja, ook dat kan prima online, want wat is er eigenlijk op tegen om eens een rondje door de kamer te lopen, op zoek naar geschikte spelobjecten. Raak blauw aan roept de spelleider en rennen maar. Even de beentjes strekken zij onze juffrouw altijd al. Wat had ze gelijk! De actiespelletjes zijn naar onze bescheiden mening vaak ook de meest humoristische spelletjes. Elkaar eens goed laten lachen, maakt elk werkprobleem gevoelsmatig kleiner en daarmee beter aan te vliegen. Wil je bijzonder smaakvolle teambuilding? Stuur je collega's eens een heuse smaaktest op. Zo wordt thuis toch echt samen.

Het laatste type spelvorm is voor de creatieve denkers en andere artistiekelingen onder ons. We doelen op de Verhalende spellen. Kruip eens in de huid van Socrates of een dier en verkrijg een heel nieuwe blik op jullie werksituatie. Dat is pas werkelijk een probleem aanvliegen! Een vrolijke noot wordt gevormd door de online energizer gebouwd rondom de schrijfstijl van jouw collega's. Hebben jullie een beetje zelfspot? Dat dachten we al! Roast je collega's op een vrolijke manier. Wie schrijft er erg wollig, wie iets teveel to the point. Raden maar! Wie is het?

Software

De spelletjes die wij hebben geselecteerd kunnen zonder het downloaden van extra software worden gespeeld. Het enige dat je nodig hebt, is een goed humeur en het hele team bijeen een digitale meeting. (En soms wat wereldse zaken als een pen en papier.) Op onze Tools-pagina kun je meer lezen over de vergadersoftware die je nodig hebt om online te vergaderen. Onze suggestie zou zijn om gebruik te maken van Teams, Zoom, Google Meet of Skype.
 

Waarom gratis Online Energizers spelletjes?

Thuiswerken, wat zullen we erover zeggen? Inderdaad, het heeft zo zijn voor- en nadelen. Laatst lazen wij een bericht over een vrouw die al anderhalf jaar in pyjama werkte. Is dat een voordeel of niet? Iets om met zijn allen eens onder het genot van een kopje koffie over te filosoferen. Een onmiskenbaar voordeel, wat betreft Online Energizers althans, is dat mensen thuis – dus op zichzelf, in hun eigen, vertrouwde omgeving – wat meer geneigd zijn tot speelsheid. Al dan niet aangewakkerd door de kinderen in de buurt! Zolang het werk er niet onder lijdt, vinden wij dit een uitstekend idee. Een speelse mind houdt de mens jong. Why so serious sprak een beruchte filmschurk al. En op academisch gebied pleitte Johan Huizinga al een eeuw geleden voor de homo ludens. In moderne kantoortaal houden we het hierop: Werkgeluk begint met werkplezier! Een opgewekte mindset zorgt onderaan de streep voor betere resultaten.

In de free spirit van speelsheid met een serieuze ondertoon, hebben we de gratis spelletjes voor jullie team(s) op onze site verzameld. Daag je collega's eens uit voor een rondje! Jullie zullen merken dat de samenwerking – ook wanneer het er echt om gaat – van het doen van spelletjes met sprongen vooruit gaat. Online Energizers is er van overtuigd dat een wekelijkse energizer de teammoraal bijzonder veel goed doet. Jullie zien elkaar dan ook eens buiten een 'gewone', belangrijke vergadering, waar het toch vooral om de beslissingen gaat en stress logischerwijs steeds op de loer ligt. Ontspannen deed je vroeger in de kantine, maar kan in tijden van thuiswerken ook prima hybride of online.
 

Welke Online Energizer gaan jullie spelen?


Er zijn veel verschillende soorten Online Energizers om te doen zodat er altijd wel een leuk spelletje voor jouw team te vinden is.
Heb je een eigen idee voor een online energizer? Neem dan contact met ons op. Graag horen wij jullie gedachte en we zullen onze uiterste best doen jullie feedback te verwerken.

Laat je inspireren en blader door de lijst met alle spelen, of klik meteen door naar een van de de volgende categorieën:
 

Wist ja al dat al deze spelletjes gratis zijn?

Dat dus! Maar natuurlijk hebben we ook professionals in huis die jullie werkplezier naar een nog hoger level kunnen tillen. Wat dacht je van een quiz, goochelworkshop. Wat dacht je van een surprise of feest bingo?

Online Energizers bezorgt je elke dag opnieuw plezier. Dat is onze missie.
 
 

Op welk moment speel je een Online Energizer?


Onze online energizers spelletjes zijn het best geschikt tijdens een intermezzo in een digitale vergadering. Sommigen ervan zijn ook leuk om met de hele virtuele zaal te spelen tijdens een webinar. Heb je om negen uur 's ochtends op een maandag meteen een vergadering die tot 12 uur duurt? Open dan met een kort spel en speel ook halverwege na de (plas)pauze even een spelletje.

Dankzij het gezamenlijke plezier van een online energizer houdt je de koppies erbij. Geef afleiding geen kans, juist door op goed gekozen momenten bewust iets afleidends te doen. Bovendien doet samen spelen wonderen voor de eenheid van je team. Graag ontvangen we een berichtje van jullie via ons contactformulierhoe onze spelletjes door jullie collega's zijn ontvangen.
 

Intermezzo

online energizers energizer entertainers entertainment vergadering leuker well being team

Maak de pauze tot een online pleziermoment dankzij onze spelletjes. Ook met volle mond kun je prima het antwoord op een quizvraag typen. Welk spel verbaast de lunch(meeting) ? Waar in het land is het het meest gezellig? Op jouw (hybride) kantoor natuurlijk!

Webinar

online energizers energizer entertainers entertainment webinar congres conference conferentie leuker zoom teams

Op een webinar mag een moment van afwisseling niet ontbreken. Een digitaal congres is vaak een concentratieoefening. Verras je aanwezigen daarom met een spelletje, om even in beweging te kunnen komen. Voor elk webinar is wel een geschikt spelletje te vinden.

Vergadering

online energizers energizer entertainers entertainment vergadering leuker zoom team

De reden van het bestaan van Online Energizers? Online meetings kunnen leuker, soepeler en gezelliger! Onze online spelletjes helpen een handje. Ze zorgen voor lachende gezichten en laten je digitale bijeenkomst dansen.

Teambuilding

online energizers energizer entertainers entertainment vergadering leuker well being team

Een dagje online teambuilding gepland? Wissel sprekers of entertainers af met wat gratis vertier. Onze spelletjes zijn reuze gevarieerd gevarieerd. Voor je het weet dans je met zijn allen op I Like to Move It, speel je een popquiz, of waan je je een filosoof uit de Klassieke Oudheid.

Thema

online entertainers energizer energizers magie

Voor elk thema bestaat een geschikt online spelletje. Vier je samen Sinterklaas of Kerstman speel dan een online energizer om de cadeaus en surprises te verdelen. Wat is een Nieuwjaarsborrel zonder de dansvloer of een Themadag zonder quiz?

Maatwerk

online energizers energizer entertainers entertainment vergadering leuker team

Online Energizers gaat graag in gesprek om een uniek maatwerk spel voor jullie gelegenheid te creëren. Geef aan ons door wat voor energizer je wenst. De kans is groot dat wij een professionele Online Energizer kennen die graag met jullie spart over de invulling. Dat wordt bijzonder!

Online Spelen


Professioneel & Jarenlange ervaring

Heldere afspraken en communicatie

100% Garantie, niet tevreden geld terug

Betaalbaar

Veel keuze

Flexibel en meedenkend

Gebruik je eigen vergadersoftware

Kan vaak ook in het Engels

Informatie? Overleg? Boeking?

Prijsinformatie? Vermeld locatie en duur.
Beschikbaarheid? Vermeld datum en dagdeel.
Nog sneller antwoord? Vermeld telefoonnummer.

  This site is protected by reCAPTCHA and the
  Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Brochure Spellen

  Direct zichtbaar!


   This site is protected by reCAPTCHA and the
   Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


    
    
   Gratis Live Energizer

   Probeer het uit!