Hybride Energizers – van entertainers tot workshops

Werkt je team op dit moment hybride? Of heb je een hybride meeting, congres of vergadering?
Laat je verrassen door onze Energizers.
Ontdek wat jullie favoriete hybride Energizer is voor op het werk.

Online Energizers maakt ook hybride werken tot een feest!

Wat voor hybride energizers kun je bij ons vinden?

Met plezier werken, werkt beter! Hybride werken is het nieuwe normaal geworden. Soms gaan we nog wel een of meerdere dagen per week naar kantoor, maar het merendeel van de tijd werken we vanuit huis. Overleggen vinden plaats via videosoftware. De combinatie van online werken en een fysiek kantoor wordt ook wel hybride werken genoemd.

Hybride werken is goed voor het milieu. Helaas kan almaar naar het schermpje van je laptop moeten staren soms wel wat eentonig worden. Om die reden bestaan er Online Energizers! Professionals die je digitale meetings kunnen verbeteren, verblijden en verrassen. Soms doen ze dat door technische ondersteuning te bieden, op de inhoud of in de techniek. Ook kan een spreker of entertainer optreden, om je vergadering zo een verzetje te bieden.

Online Energizers is een entertainmentbureau dat kwalitatieve energizers in vele soorten en maten beschikbaar stelt. Onze energizers zijn perfect geschikt om jouw hybride werkdag (nog) wat leuker te maken. Ze zijn allemaal getest op camera-ervaring. Je bent er dus verzekerd van dat degene die in je sessie verschijnt goed overkomt – sterker nog, van het scherm spat. En dan wordt hybride overleggen geen lastige mengvorm, maar net echt. Onze energizers zijn niet alleen een uitstekende aanvulling op je hybride meeting, ze maken deze tot een klein feestje!

Wij hebben onze professionals in vier categorieën onderverdeeld. Ben je op zoek naar een vrolijk en luchtig intermezzo voor je meeting, dan zijn de entertainers wat je zoekt. We hebben goochelaars, muzikanten, quizmasters, Sinterklaas en de Kerstman, en nog veel meer verrassingen. Voor iedere gelegenheid is wel een entertainer te vinden die jouw meeting eens positief op stelten zet. En dat goed uit. Denk maar eens aan het volgende bij veel mensen bekende voorbeeld. Het is tijd voor de nieuwjaarsborrel. De baas zit op kantoor en leest op gedragen toon zijn of haar speech voor. Een deel van personeel is ingelogd via de computer, een ander zit in de zaal. De speech is om. Wat nu? Hoe komen de twee groepen bij elkaar? Het ijs breken in een digitale vergadering blijkt vaak lastiger dan in het echt. Dat is het moment om een entertainer op te laten treden. Met een Online Energizer komt het met de vibe altijd goed!

De tweede categorie is er een voor de wat meer serieuze werkdagen. Een digitale meeting profiteert van de kennis van een expert van 'buiten'. Kwam er vroeger iemand op je bedrijf langs om iets te vertellen – of gingen jullie zelf naar een congres – in het hybride werken kan dit ook online. Wij hebben sprekers over zeer uiteenlopende onderwerpen beschikbaar. Specialisten kunnen over hun eigen expertisegebied (onderwerp) vertellen (wij noemen hier als voorbeelden omnichannel ondernemen, werkgeluk en klantrelaties) of met je team aan de slag gaan. Ook zijn er sprekers die over persoonlijke onderwerpen spreken, uit eigen ervaring dus. Dat opent de geesten en harten en leidt tot goede gesprekken. Daarmee is een verbeterd team alweer een stap dichterbij!

Hybride vergaderen lastig? Niet voor onze ondersteuners. Wij bieden topfacilitators aan die zowel op de inhoud als op het vlak van de techniek met jullie aan de slag kunnen. Zij zijn gewend aan een digitale omgeving, live-uitzendingen en camera's en zitten als dagvoorzitter zonder problemen jouw meeting voor. Of wat dacht je van een hybride congres of webinar. Zoek je iemand die jouw vergadering figuurlijk verslaat, dan is een tekenaar een idee. Houdt orde en het overzicht, ook wanneer je hybride werkt.

Is het tijd voor een teamuitje, maar wil je die het liefst (voor een deel) online houden? Dan kun je aan de slag met onze workshops. Veel van onze sprekers en entertainers zijn van harte bereid om hun kennis in de praktijk te brengen. Door hun computerervaring is ook een hybride workshop een plezier voor iedereen!

Videosoftware

De Online Energizers die op onze site staan kunnen met elk type videosoftware aan de slag. Bovendien laten zij zich graag uitdagen om iets nieuws te proberen. Bij hen geen huiver voor het digitale, of voor nieuwe dwarsverbanden in hybride werkvormen. Waarvan jouw bedrijf gebruik maakt, vormt altijd het uitgangspunt. Wij zullen er ook zeker naar vragen tijdens een eerste kennismakingsgesprek. Daarna ontmoet je onze entertainers als vanzelf zelf in Zoom, Teams, Meet of Skype. Trouwens, ook je eigen video-omgeving geeft natuurlijk klasse aan je hybride meeting.

Op wat voor hybride events treden Online Energizers op?

Hybride werken begeeft zich op het snijvlak van digitaal en fysiek. Die afstand moet voor het slagen ervan overbrugd worden. Dat kan op allerlei manieren. Ofwel de Energizer treedt op een fysieke locatie op en de (meeste) mensen kijken digitaal mee, bijvoorbeeld via Zoom. Of de mensen kijken – zelf op een echte locatie bijeen – naar een digitale energizer, die vanuit diens eigen (thuis)studio optreedt. De meest voorkomende optie is dat een deel van het personeel vanauit huis meekijkt en een ander deel van de groep live aanwezig is. Het ligt uiteraard maar net aan de situatie, de regels en de verwachte hoeveelheid aanwezigen wat de beste oplossing is. In elk geval kun je ervan verzekerd zijn dat onze Online Energizers goed kunnen switchen tussen het live publiek en de digitale kijkers - op digitale ervaring daar zijn zij ten slotte op uitgekozen!

In overleg kunnen onze Online Energizers maatwerk leveren. Wij denken graag mee wat wijsheid is voor jouw hybride evenement. Ter verduidelijking geven we een voorbeeld: wij merken dat veel bedrijven een 'tv-uitzending' maken voor hun medewerkers, bijvoorbeeld bij de start van een nieuw project of een productpresentatie. De Online Energizers die de 'show' verzorgt tijdens een dergelijk hybride event kan uiteraard naar jullie studio komen – maar moet tegelijkertijd wel wat weten van beeld- en computerschermen. De vragen door de gasten worden in zo'n situatie ten slotte digitaal (via de chat, of via videobellen) gesteld. Dit is het nieuwe hybride werken. Een afwisseling van live events met digitale schermen en input.

Waarom maak je gebruik van onze Energizers?

Juist in een hybride omgeving moeten de sprekers, facilitators, dagvoorzitters, entertainers (etc.) goed kunnen schakelen. Het online publiek bedienen, oftewel, de mensen thuis op afstand raken, dat is geen sinecure. Het blijkt werkelijk wat anders dan enkel en alleen live optreden. Wellicht hebben jullie dat zelf wel gemerkt de afgelopen anderhalf jaar! Het doet ons denken aan de Hollywood-periode dat acteurs van 'zwijgende films' naar 'talkies' over moesten schakelen. Lang niet iedereen bleek dat te kunnen. Een klein verschil kan voor het publiek heel groot aanvoelen. En het is het publiek dat uiteindelijk de baas is. Zij bepaalt of iets genoeg kwaliteit heeft. Jij wil jouw publiek toch ook voor je winnen?

Bedenk daarom: het vereist talent om online (met camera's) te werken, om gevat te reageren op chats en om eventuele computerglitches op te vangen, zowel het het thuispubliek als de aanwezigen tegelijk aan te spreken. En wat als een beeldscherm van een deelnemer ineens uitvalt!? Daar is improvisatievermogen voor nodig. Online ervaring. Wij hebben al onze Online Energizers zorgvuldig geselecteerd, vooraf tijdens meerdere sessies uitgebreid gesproken en getest in eigen meetings, om ervan verzekerd te zijn dat zij over de benodigde kwaliteiten beschikken. Online is hun specialiteit en die van ons. Ook hybride hoort daarbij. Laat je publiek daarom echt goed aanspreken met Online Energizers.

Welke Hybride Energizer heeft jullie voorkeur?


Er zijn veel verschillende soorten Hybride Energizers zodat er meestal een match te vinden is tussen jullie wensen en ons aanbod. Heb je een eigen idee voor een unieke online energizer? Neem dan contact met ons op. Graag horen wij wat (of wie!) jullie in gedachte hebben en we zullen onze uiterste best doen deze Online (of Hybride) Energizer mogelijk te maken.

Blader ter inspiratie door onze lijst met alle Energizers, of klik meteen door naar een van de de volgende categorieën:
 

Hoe bestel je een Online Energizer?

Hybride of niet, de procedure voor het bestellen van een van onze energizers is gelijk. Als je al weet welke energizer je wil, dan kun je het formulier op de product-pagina invullen. Vraag naar de beschikbaarheid van de energizer – op welke datum (of data!) wil jij gebruik maken van diens diensten? We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen, via mail of telefoon. We beloven dat sowieso binnen 24 uur te doen. De meeste van de Online Energizers zijn op korte termijn beschikbaar. Dus zit je met een noodsituatie? Bel ons!

Wil je liever eerst wat sparren? Neem dan contact met ons op (per mail of telefoon) voor overleg. We denken graag mee over jouw specifieke situatie. Wat is de juiste (hybride) energizer voor een online congresdag? Vallen er misschien dwarsverbanden te leggen met andere sprekers of entertainers? Wij zijn van de open communicatie, bij ons geen schimmige toestanden. We kennen iedereen die op onze site staat, weten wat ze kunnen en met welke gelegenheden zij het beste uit de voeten kunnen. Nuttig om te weten: mocht de door jouw geboekte Online Energizer wegens ziekte, overmacht of om een andere goede reden niet in staat zijn om op te treden, dan zoeken wij een professionele vervanger. Je programma kan daardoor altijd doorgaan met de kwaliteit die jij nastreeft. Dat is het voordeel van werken met een bureau, er is een uitgebreid bestand aan kwalitatief hoogstaande energizers beschikbaar voor jouw hybride evenement.

We energize meetings! ⚡

Wat is het beste moment voor een Hybride Energizer?


Onze Hybride Energizers zijn het best geschikt tijdens een intermezzo (tussen vijf minuten en een uur) in een digitale vergadering. Sommigen ervan zijn ook leuk om met de hele virtuele zaal te beluisteren en te beleven tijdens een webinar. Heb je om negen uur 's ochtends op een maandag meteen een vergadering die tot 12 uur duurt? Open dan met een leuke Hybride Energizer!

Dankzij het gezamenlijke plezier van een energizer houdt je de koppies erbij. Geef afleiding geen enkele kans, juist door enkele momenten even iets anders te doen om de neuzen weer dezelfde kant op te krijgen. Samen plezier maken doet wonderen voor de eenheid binnen je team.
 

Intermezzo

online energizers energizer entertainers entertainment vergadering leuker well being team

Maak de pauze tot een pleziermoment dankzij onze hybride energizers. Een lunchmeeting wordt iets heel speciaals. Welke energizer verbaast de lunch(meeting)? Waar in het land is hybride werken het leukst? Op jouw kantoor natuurlijk!

Webinar

online energizers energizer entertainers entertainment webinar congres conference conferentie leuker zoom teams

Op een hybride webinar mag een moment van afwisseling niet ontbreken. Een digitaal congres is vaak een oefening in concentratie. Trakteer de aanwezigen daarom op een energizer. Voor elk webinar is wel een geschikte hybride energizer te vinden.

Vergadering

online energizers energizer entertainers entertainment vergadering leuker zoom team

De reden van ons bestaan als Online Energizers? Hybride meetings kunnen leuker, leerzamer en fijner! Onze hybride energizers helpen daarbij. Ze zorgen voor vrolijke gezichten en laten je hybride bijeenkomst dansen.

Teambuilding

online energizers energizer entertainers entertainment vergadering leuker well being team

Een hybride dag met als doel teambuilding gepland? Ga voor de kwalitatief goed geteste sprekers en entertainers van Online Energizers. We hebben een gevarieerd aanbod. Voor je het weet speel je een bingo of quiz, of luister je naar de wijze lessen van een spreker.

Thema

online entertainers energizer energizers magie

Voor elk (feest)thema bestaat een geschikte hybride energizer. Vier je samen Sinterklaas of Kerstman laat onze Sint of Magische Kerstman dan in je meeting verschijnen. En wat is een Nieuwjaarsborrel zonder motivatiespeech of een Themadag zonder expert?

Maatwerk

online energizers energizer entertainers entertainment vergadering leuker team

Online Energizers gaat graag in gesprek om een uniek, hybride maatwerk te leveren voor jullie gelegenheid te creëren. Graag laten we ons uitdagen voor de perfecte oplossing tussen digitaal en live in. Geef je wensen door en wij gaan voor je aan de slag. Dat wordt bijzonder!

Online Spelen


Professioneel & Jarenlange ervaring

Heldere afspraken en communicatie

100% Garantie, niet tevreden geld terug

Betaalbaar

Veel keuze

Flexibel en meedenkend

Gebruik je eigen vergadersoftware

Kan vaak ook in het Engels

Informatie? Overleg? Boeking?

Prijsinformatie? Vermeld locatie en duur.
Beschikbaarheid? Vermeld datum en dagdeel.
Nog sneller antwoord? Vermeld telefoonnummer.

    This site is protected by reCAPTCHA and the
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.