Online Ondersteuners

Professionals verbeteren je vergadering.
Ontzorg je digitale meeting dankzij de hulp van een facilitator, dagvoorzitter of tekenaar.
Alles is mogelijk met deze zorgvuldig geselecteerde toppers.

Wat doen de Professionele Ondersteuners?

 
Met plezier werken, werkt beter! Weinig dingen roepen zoveel ergernis op als technische haperingen in een vergadering, een discussie die totaal uit de hand loopt, of een genotuleerd verslag van een vergadering waar niemand een touw aan vast kan knopen. Online meetings verdienen beter. Zet daarom nu een stap naar online werkgeluk. Laat je online meetings stroomlijnen door onze professionals.

Online Energizers heeft op grondige wijze online facilitatoren, dagvoorzitters en tekenaars geselecteerd die jouw vergadering tot een succes helpen maken. Ze zijn allen een kei op het gebied van online werken, dus of jullie nu samen een hybride kantoor voeren, of dat iedereen op dit moment thuiswerkt, onze ondersteuners kunnen met elke situatie uit de digitale voeten!

We hebben onze Energizers Ondersteuners in drie verschillende categorieën onderverdeeld. In de eerste ervan tref je de Facilitatoren. Dit zijn vergadertijgers die zorg kunnen dragen voor de techniek van de vergadering – en dan bedoelen we zowel het stuk digitale techniek als de techniek van het vergaderen. Zij zijn gelouterd in het leiden van brainstormsessies. Faciliteren dat jullie gericht en snel op oplossingen komen. We hebben specialist op het gebied van techniek, strategie, decision making, innovatie, projectmanagement en teambuilding. Op dat laatste vlak is een speelse brainstormsessie een prima idee!

De tweede categorie ondersteuners zijn de Dagvoorzitters, ook wel moderatoren genoemd. Je kent ze vast nog van jullie congresdagen. Je treft hier bekende gezichten van televisie (RTL, SBS, Eurosport) en herkenbare stemmen van de radio (538, NPO). Opnieuw is de variëteit groot. Er zijn – en we zeggen dit met alle respect – oude rotten in het vak met een pak aan ervaring, en jonge honden die zich vol overgave op nieuwe uitdagingen storten. Allen delen echter een eigenschap. Ze werken ook graag online, in nieuwe omgevingen als Teams, Zoom en Meet. Kortom, ze zijn bij de tijd, want webinars en online meetings zijn de toekomst. De meeste van onze dagvoorzitters zijn ook van harte bereid om een interview af te nemen – bijvoorbeeld met jouw CEO! Daag jij onze dagvoorzitters eens uit voor een meeting in Clubhouse?

Tot slot zijn er de Tekenaars. Iedereen kent de grote valkuil van een vergadering. Waarover eigenlijk zou worden gesproken, raakt steeds verder uit zicht. Er rest een brij van hele en halve ideeën. Een facilitator of dagvoorzitter is het halve werk. Maar wat sommige teams ook goed helpt is een visuele verslaggever. Een creatieve inspirator en tekenaar die alle woorden in gemakkelijk te behappen schema's vangt. Zo zie je in een enkele oogopslag wat je hebt besproken. Ook geweldig wanneer de vergadering richting de buitenwereld moet worden gecommuniceerd. Vaktermen schrikken af, een plaatje snapt iedereen!
 

Waarom Professionele Online Ondersteuners?

Thuiswerken is tegenwoordig de norm geworden. Bedrijven en organisaties werken (haast) allemaal hybride – in meer of mindere mate al naar gelang de sector, natuurlijk. Deze moderne focus op online leidt er wel toe dat veel collega's elkaar niet of nauwelijks nog in het echt zien. Teambuilding wordt daarmee een lastiger gegeven dan voorgaande decennia. De momenten dat je online bij elkaar bent, wil je dat de meeting soepel verloopt - in een goede sfeer. Er is ten slotte al zo weinig together time! Een Online Energizer kan hiervoor garant staan.

Dankzij de ondersteuning van een professionele facilitator of dagvoorzitter loopt het gesprek ook online vloeiend. Je zult het merken, met vlot verlopende digitale meetings schiet de teamspirit ook de dagen, weken en maanden erna omhoog.

Waar vinden onze Online Energizers plaats

Wij selecteren onze energizers helemaal zelf. Dat biedt de kans om ze bij de introductiegesprekken meteen naar hun skills op het gebied van videosoftware te vragen. Alle facilitators beschikken over ruime online ervaring en kunnen met elke mogelijke videosoftware die jouw bedrijf/organisatie wil gebruiken uit de voeten. Als opdrachtgever geeft jouw bedrijf aan wat er gevraagd wordt, en wij stemmen het af met de energizer, zodat je nooit voor vervelende verrassingen komt te staan. Zoom, Teams, Google Meet of jullie eigen videosoftware – met onze dagvoorzitters, tekenaars en facilitatoren komt het zeker goed.
 

Welke Online Energizer heb je nodig?


Er zijn veel verschillende soorten Ondersteuners bij ons aangesloten zodat er altijd wel een passende match te vinden is.
Graag denken wij mee. Wil je eerst overleggen? Neem dan contact met ons op. Uiteraard staan we voor je klaar.
Browse ter inspiratie door de lijst met alle ondersteuners, of door de volgende categorieën van ondersteuners:
 

Hoe bestel je een Online Energizer?

Heb je al een specifieke energizer op het oog? Contacteer ons via het formulier op de pagina van de desbetreffende ondersteuner en vraag diens beschikbaarheid aan. Binnen een dag mailen of bellen we je terug, en geven we je alle informatie die nodig is. Het merendeel van onze Online Energizers is ook voor een noodgeval te boeken. Dus schroom niet en neem contact met ons wanneer de nood aan de man is.

Heb je behoefte om te sparren om jouw event tot een succes te maken? Bel ons dan gerust op, of stuur een bericht zodat we je kunnen terugbellen. Met plezier denken we mee over welke energieke interventie jouw meeting kan gebruiken. Samen komen we tot een prachtig programma! Een bijzonder gedegen combinatie is natuurlijk een vergadering met een van onze dagvoorzitters, technisch tot in de puntjes begeleid door een facilitator en vastgelegd door een tekenaar. Jij kiest de namen uit, wij regelen verder alles dat nodig is. En ten alle tijde geldt onze niet goed geld terug garantie – want wij geloven in de kwaliteit van onze energizers.

Omdat Online Energizers in alle categorieën meerdere energizers beschikbaar heeft, is vervanging eenvoudig. Mocht er een switch in programma zijn, dan valt daar altijd wel een virtuele mouw aan te passen!
 
 

Wanneer laat je een Online Energizer ondersteuner een helpende hand bieden?


Laten we eerst een vervolgvraag stellen. Heb je het gevoel dat jouw online meetings beter kunnen? Wil je met jouw bedrijf op een webinar, online congres of openbare, digitale vergadering professionaliteit uitstralen? Dan dien je online werkelijk net zo serieus aan te pakken als een live meeting. Op zo'n moment kies je dus voor de kwaliteit van een bewezen online energizer, die over minstens tientallen uren aan online ervaring beschikt. Zorgvuldig geselecteerd door Online Energizers. De vraag naar 'wanneer', is dus eerder een 'wanneer niet'!

Voor elk type webinar hebben we iemand in huis. Geef jouw wensen ons door via het formulier, en wij zorgen ervoor dat er een kwalitatief hoogstaande ondersteuner in jouw online meeting verschijnt. Met professionele ondersteuners loopt alles ook online gesmeerd
 

Intermezzo

online energizers energizer entertainers entertainment vergadering leuker well being team

Maak de pauze tot een online evenement dankzij onze ondersteuners. Zo kun je onder leiding van een dagvoorzitter met de deelnemers aan je lunch(meeting) een brainstormsessie houden. Elke dag gebeurt er wat nieuws op jouw kantoor!

Webinar

online energizers energizer entertainers entertainment webinar congres conference conferentie leuker zoom teams

Op een webinar kunnen een goede facilitator en dagvoorzitter niet ontbreken. Een digitaal congres beproeft vaak het improvisatievermogen van de deelnemers. Laat een facilitator jouw dag in goede banen leiden. We hebben dagvoorzitters met uiteenlopende expertises beschikbaar.

Vergadering

online energizers energizer entertainers entertainment vergadering leuker zoom team

De reden van het bestaan van Online Energizers? Digitale vergaderingen kunnen zoveel soepeler, efficiënter en beter! Onze online ondersteuners helpen daarbij. Zij zorgen ervoor dat jullie een goed geoliede online bijeenkomst beleven.

Teambuilding

online energizers energizer entertainers entertainment vergadering leuker well being team

Je personeel verwacht professionele kwaliteit van je online teambuildingdag. Goede ondersteuning draagt daaraan bij. Zij helpen je team zich senang te voelen. Nooit eerder haalde je zoveel goeds uit je meetings. Jouw organisatie is klaar voor de toekomst met onze ondersteuners..

Thema

online entertainers energizer energizers magie

De ondersteuners van Online Energizers weten raad met elk thema. Door ons gevarieerde bestand is er voor ieder onderwep wel een geschikte dagvoorzitter, facilitator of tekenaar te vinden. Dat wordt een magische Themadag !

Maatwerk

online energizers energizer entertainers entertainment vergadering leuker team

Onze ondersteuners gaan graag met jou in gesprek om maatwerk voor jullie speciale gelegenheid te creëren. Geef door over welke online energizer (of welk type dag) het gaat. We overleggen samen over de exacte invulling. Daar gaat ongetwijfeld iets bijzonders uitkomen!

Online Ondersteuners


Professioneel & Jarenlange ervaring

Heldere afspraken en communicatie

100% Garantie, niet tevreden geld terug

Betaalbaar

Veel keuze

Flexibel en meedenkend

Gebruik je eigen vergadersoftware

Kan vaak ook in het Engels

Informatie? Overleg? Boeking?

Prijsinformatie? Vermeld locatie en duur.
Beschikbaarheid? Vermeld datum en dagdeel.
Nog sneller antwoord? Vermeld telefoonnummer.

  This site is protected by reCAPTCHA and the
  Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Prijzen en Informatie

  Direct zichtbaar!


   This site is protected by reCAPTCHA and the
   Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


    
   Gratis Live Energizer

   Probeer het uit!